beats by dre cheap

Zarkazam je IN i Bajramska ćestitika :))))

Ćesto se pitamo (lijudi, žene i Dervo međnjima) zašto neki poste ramazijan a onda za Bajram (Bajram vam Barećola svima) odu da piju zabranjeni alhokol u zabranjene kahviče đe se toći zabranjeni alhokol !!!!

U današnjom vakatu moderni mladi musliman (MMM) se našao suoćan sa problemom da treba bit družtven, raja, fansiy ili jednostavno IN (kao Hana Hadžiabdić) a u jedno i visoko puno morelan (kao reis). Olakšavajuču okolnost u spajanju tog-dvog ne spojivog  te promicanju ramazijanskog posta u IN categoryiju moremo zavaliti mladim, ljepim i uzpješnim ljudima i ženama kao što su Muhamed Alaim i Amra Silajdžić.

Zaćkoljica koji ni velićine poput Amre i Alaima nisu uzpjednuli rješit je bila sama proslava Bajrama tj Bajramskog dana kada pane mrak. MMM-i vickasti kakvi več jesu odlučili su da igraju na kartu vremena. Bog če nam suditi za nekih četres peset godina jer ko je lud da umire ranije ( po gotovo sad kad su izmislili mickro - valni špore i vijagoru ) a raja če nam sudit več sutra... jer za propuštanije lo00odih *cmokica**pusica* Bajramskih derneka iz govora nema, a vremena za vađženje za grijehe kod Boga ima (četres peset godina).

Kao mijesta za izlazak možda kasno ali biče Bajrama Dervo MMMima toplo pre porućuje gala mjesta poput Cige jer osim kulturnog uz dizanja i premjere hitova koji če svoj zenit doživjeti za vrijeme Nove Godine i Kurban Bajrama moremo izbliza vidjeti light verziju džehenema... ako kojim slućajom ranije okinemo ili  đe zajebemo u koracima...

Bajrambarećola :)))

Kill Babo - Dnevnik jednog Derve
http://dervo.blogger.ba
24/10/2006 20:44